'verwonding die ontstaan is in contact kan alleen in contact geheeld worden'
introductie
therapie
cursus
training
concreet
contact
links
"De Dag van de Biodynamische Psychologie"

Op 15 november bied ik twee mini workshops kosteloos aan.
De ene gaat over de autoriteitsdynamiek, de andere over de hechtingsdynamiek.

Deze twee dynamieken zijn vitaal en spelen in elke relatie en zeker in intieme relaties. In deze mini workshop proef je hoe deze vitale krachten in jou leven spelen. De lichaamsgerichte manier van werken biedt verrassende inzichten en aanknopingspunten.

Spreekt dit je aan, dan is dit een mogelijkheid om het in een klein groepje (maximaal 6)te exploreren.
Komt langs en MELD JE AAN info@nickysmout.nl

De autoriteitsdynamiek: onbewust nemen we positie ten opzichte van elkaar. De een heeft de neiging zich groter te maken, de ander zich kleiner te maken. Dit lijkt een goede match, maar uiteindelijk voor geen van beide houdbaar. Vanuit de midden positie, vanuit innerlijke autoriteit kan je meteen ander relateren inclusief je kracht en je kwetsbaarheid.

De hechtingsdynamiek: ingegeven door je vroege ervaringen zoek je nabijheid van een veilige ander, of juist niet. De een houdt grote afstand van emoties, de ander raakt makkelijk overspoelt. Ook dit lijkt een goede match, maar niet voor lang…  Vanuit een middenpositie van verworven veiligheid kan je in vrijheid en realiteit je tot een ander wenden.

PROGRAMMA

14.00 – 15.30 autoriteitsdynamiek
Plaats je jezelf makkelijk boven of onder de ander?
Lichaamsbewustzijn en simpele skills kunnen je helpen om vanuit gelijkwaardigheid de ander te ontmoeten. Ontdek je innerlijke autoriteit.

16.00 – 17.30 hechtingsdynamiek
Hou je afstand of duik je er juist helemaal in??
Lichaamsbewustzijn en simpele skills kunnen je helpen om in nabijheid van de ander jezelf te voelen en de ander te voelen.

Praktijk Nicky Smout
Paramaribostraat 11 2hoog
1058 AN Amsterdam
06-44189011